Acasă  Repertoriu  Program  Public  Artiști  Publicații  Tur virtual  Despre noi
Vlad Gălăţianu şi Raluca Gheorghiu  în

Vlad Gălăţianu

Vlad Gălăţianu în 2008 a absolvit Arta Actorului, din cadrul Facultăţii de Teatru a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale, Bucureşti, la clasa profesorului Florin Zamfirescu.

Prieten apropiat al Teatrului Nottara, Vlad Gălăţianu a fost distribuit în producţiile: Mult zgomot pentru nimic de William Shakespeare, regia Diana Lupescu, (2013); Titanic Vals de Tudor Muşatescu, regia Dinu Cernescu (2012); Umor, amor fior de dor... în Bucureşti, regia Diana Lupescu (2012); Opera de trei parale de Bertolt Brecht, regia: Diana Lupescu (2009); Rinocerul îndrăgostit de Liao Yimei, regia: Mihai Lungeanu (2008).

În perioada studenţiei a apărut pe scena Studioului Cassandra interpretând roluri precum Lisander din Un vis… în noaptea miezului de vară, după William Shakespeare şi Georges din Gaiţele de Alexandru Kiriţescu, ambele în regia lui Florin Zamfirescu.

A experimentat şi opera, în pielea personajului Sf. Gheorghe din spectacolul Lucia di Lamermoor de G. Donizetti, în regia lui Ognian Draganov al Operei Naţionale de Bucureşti.

 

Irina Zlotea