Acasă  Repertoriu  Program  Public  Artiști  Publicații  Tur virtual  Despre noi
Ion Grosu, Alexandru Jitea, Paul Chiribuţă  în

Trei nopți cu Madox

Din motive independente de voinţa noastră, această reprezentatie este anulată.

Ne cerem scuze şi vă invităm să alegeţi între:

  1.  a folosi biletele achiziţionate la un alt spectacol din repertoriul teatrului nostru,
  2.  a vă recupera banii de la casa de bilete a Teatrului, în cazul în care le-aţi achiziţionat astfel. Dacă le-aţi reţinut online, vă vom returna banii în cont.

 

Exprimăm speranţa că ne veţi rămâne alături, în ciuda acestor mici dezagremente. Căci numai la nevoie se cunosc prietenii adevăraţi.

 

Vă asigurăm de necondiţionata noastră simpatie.

 

 

„MADOX nu este o simplă idee, nici un concept, nici o imagine poetică; el este, după părerea celui care semnează această încercare de definire, cel care poate transforma realitatea traiului de zi cu zi în metafora vieţii eterne. Ar putea fi un posibil prototip de personaj virtual, în sensul în care, deşi nu îl cunoaştem direct, îl putem (re)cunoaşte ca făcând parte din viaţa noastră interioară, fiind partener al lungilor noastre monologuri intime, atunci când vorbim totuşi cu cineva, chiar dacă suntem singuri. De singurătate fuge toată lumea, dar de tine însuţi nu ai unde să mai fugi. MADOX este ceea ce decide fiecare dintre noi să fie. Eu unul îl socotesc o călăuză spre fericire, spre armonie, spre împlinire."

Mihai Lungeanu

Spectacol realizat cu sprijinul UNATC I.L. Caragiale.

 

Pentru dosarul complet de prezentare, daţi click aici.

Reprezentații