Acasă  Repertoriu  Program  Public  Artiști  Publicații  Tur virtual  Despre noi
Sorina Ștefănescu, Gabi Răuță, Laura Vasiliu și Șerban Gomoi în spectacolul

Fazanul

După spumoasa farsă Puricele, jucată cu mare succes la începutul anilor '90 pe scena de la Nottara, dramaturgul francez de secol XIX Georges Feydeau revine, în aprilie 2015, la teatrul de pe bulevardul Magheru cu piesa Fazanul.

Redescoperită în cheie modernă de îndrăzneţul regizor Alexandru Mâzgăreanu, noua premieră continuă tradiţia comediilor cu tâlc montate la Sala Horia Lovinescu.

Într-o distribuţie de excepţie, spectacolul abordează tema atât de cunoscută a păcălitorului păcălit, într-o montare în care umorul ingenios este protagonist, iar moravurile sunt tratate cu delicateţe cinică.

Încurcături de tot fel, replici alerte, personaje surprinzătoare, evenimente neaşteptate şi o viziune critică plină de haz a relaţiilor umane din toate timpurile sunt ingredientele acestei comedii bulevardiere, care are premiera chiar în luna păcălelilor. Cuceritorul (fără portofoliu) Pontagnac încearcă să o farmece pe Lucienne, soţia celui mai bun prieten al său, Vatelin. Însă aparenţele îşi fac din nou jocul lor de oglinzi, iar capul de familie se dovedeşte a fi mult mai “rătăcitor” decât lăudărosul Pontagnac…

O înlănţuire clocotitoare şi surprinzătoare de întâmplări reaşază lucrurile după logica sclipitoare a comediilor bulevardiere şi ne dezvăluie, într-un final, cine e Fazanul.

Reprezentații
03 Martie 2017, ora 19:00, Sala Horia Lovinescu
      » Cumpără bilete online acum sau de la agenţie
24 Februarie 2017, ora 19:00, Sala Horia Lovinescu
      » Cumpără bilete online acum sau de la agenţie
» Afișați istoria reprezentațiilor