Site-ul nottara.ro foloseste cookies ca să îţi ofere o experienţă mai placută online. Informaţiile din cookies sunt anonime. Prin continuarea navigării ești de acord cu acest lucru. OK! Vreau detalii
 Acasă  Repertoriu  Program  Public  Artiști  Publicații  Tur virtual  Despre noi

Fii de partea mea

Distribuţia:

Călin - Marian Râlea
Carina - Maya Sorian/ Anna Anderson
Andrei - Alexander Bălan
Claudiu - Radu Costea
Alin - Vlad Tudoran
Răzvan - David Mandache
Iiulia - Maria Moroșan
Ema - Andreea Vaida
Sonia - Zara Petroșel
Bianca - Andreea Asaftei
Paula - Anais Ramirez

Scenariul: Diana Mănăilă

Ilustrație muzicală: Cornel Sorian

Regia: Diana Mănăilă/ George Lepădatu

Producător General: Mirela Retegan

Un spectacol susținul de Acting Up, Fundatia Noua Generație și Teatrul Nottara

 

Spectacolul „Fii de partea mea” ilustrează universul a zece adolescenți care vin la un curs de debate în speranța că își vor soluționa problemele în familie. Călin, psihologul care se ocupă de ei, devine punctul de sprijin în mijlocul furtunii din viețile lor. Atunci când lipsa iubirii din partea părinților își lasă amprenta în dezvoltarea lor, adolescenții își pierd candoarea și caută cu disperare un loc al lor, unde se pot regăsi.

Spectacolul face parte dintr-un proiect mai amplu intitulat "Fii de partea mea!", prin care Fundația Noua Generație încearcă să îi apropie pe părinţi de copiii lor adolescenți. Proiectul este ideea Mirelei Retegan - Antrenorul Părinților, creatoarea Fenomenului Zurli și s-a născut în urma experienței personale de mamă de adolescentă. Maya, fiica ei, pasionată de teatru, joacă în spectacolul trupei Acting Up iar tatal, Cornel Sorian, semnează coloana sonoră a spectacolului  în calitate de compozitor și producător muzical. Spectacolul de teatru se bucură de prezența lui Marian Râlea în rolul profesorului de iubire.

 

Pe 8 iunie, după premiera spectacolului, editura Curtea Veche lansează cartea "Fii de partea mea", semnată de Mirela Retegan și Liviana Tane.

 

"Visez acest proiect de câtiva ani, din ziua în care Maya , la 12 ani, a pus pe usă biletul cu CIOCĂNE SAU MORI. Apoi, la sfârșitul mai multor conferințe pentru tineri și adolescenți primeam de la ei rugămintea: pot să vă dau numărul mamei să vorbiți cu ea? Eu mi-am salvat relația cu copilul adolescent. Împărtășesc cu drag exepriența mea cu speranța că o să fie de ajutor și altor părinți"

a declarat Mirela Retegan - producătorul general al întregului proiect "Fii de partea mea"

 

Prezentare trupa Acting Up București

Acting Up este o trupă de teatru de liceeni din București cu mari ambiții. În această trupă, cuvinte precum ordine, muncă și cooperare sunt niște principii. Membrii trupei sunt niște tineri sociabili și dornici de a învăța cât mai multe despre orice înseamnă actorie, de a cunoaște oameni noi și de a lega prietenii. Noi, Acting Up avem câte un mesaj important de transmis prin fiecare spectacol pe care îl jucăm și sperăm ca lumea care ne vede pe scena să rămână cu ceva după ce se trage cortina. Chiar dacă pentru noi teatrul este un hobby, îl tratăm cu seriozitate. În trupa noastră există oameni foarte diferiți, însă ne unește un singur lucru, pasiunea pentru teatru. Vrem să învățăm și avem ce învăța de la fiecare actor profesionist, de la fiecare spectacol, de la fiecare festival de teatru și de la fiecare trupă de teatru de liceeni. Scopurile noastre au fost și vor rămâne întotdeauna să existe pace, armonie, concesie și cooperare.

Reprezentații