Acasă  Repertoriu  Program  Public  Artiști  Publicații  Tur virtual  Despre noi

La Paris, Monșer! - Găzduit

    Fantezie muzicală cu parfum interbelic

LA PARIS, MONȘER!

O fantezie muzicală cu parfum interbelic, la Teatrul Nottara

Regia: Alin Horia Mânzat

Scenariul: Ștefan Neagrău

Cu: Mădălina Constantin, Anfisa Fugaru, Ligia Necula, Florentina Picuș, Marius Nine, Adrian Strezea, Alin Horia Mânzat, Alexandru Burca (pian), Gaby Stănescu (vioară), Quartetto Emozione

 

Asociația SmartArt și Compania All’s Choir&Ballet, în parteneriat cu Teatrul Nottara, vă așteaptă – joi, 27 aprilie, de la ora 19.00 – la spectacolul La Paris, Monșer!.

Fantezie muzicală cu parfum interbelic, La Paris, Monșer! este o poveste originală, care adună pe scenă personaje ale Bucureștiului și ale Parisului de odinioară, pentru bucuria celor care știu să oprească timpul în loc.

Gazdele întâmplărilor „cu cântec” sunt Mița Biciclista, geișa autohtonă a Micului Paris, Zița, discipola ei cu bovarisme de cârciumăreasă, și Monșer, filosoful melancolic de Dâmbovița, care surprinde spectacolul lumii în a sa „cârciumioară la Șosea”. Aceste personaje vă invită într-o călătorie muzicală, în cadrul căreia se întâlnesc pe scenă Cristian Vasile cu Maria Tănase, înainte ca amicul nostru, Monșer, să pornească spre Paris, ca să împlinească visul damelor mai sus amintite.

La Paris, Monșer! descoperă boema din Montmartre, Jean Moscopol cântă sub același acoperiș cu Edith Piaf, iluziile de amor ale Micului și Marelui Paris se întrepătrund, într-un carusel muzical care îmbină refrenele românești ale epocii cu cele de pe malurile Senei, în compania unui cvartet atemporal, Quartetto Emozione, a pianistului Alexandru Burcă a soliștilor All’s Choir & Ballet Company, Mădălina Constantin, Florentina Picuș, Anfisa Fugaru, Ligia Necula, Marius Nine și Adrian Strezea.

________________

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet.ro (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agențiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii, lângă casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman și IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, la Hard Rock Cafe) și pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet. Biletele se pot cumpăra și de la casa de bilete a Teatrului Nottara.

Eveniment susținut de MAGIC FM

Sponsor BES România

Reprezentații