Site-ul nottara.ro foloseste cookies ca să îţi ofere o experienţă mai placută online. Informaţiile din cookies sunt anonime. Prin continuarea navigării ești de acord cu acest lucru. OK! Vreau detalii
 Acasă  Repertoriu  Program  Public  Artiști  Publicații  Tur virtual  Despre noi
Alexandru Mike GHEORGHIU, Adrian VĂNCICĂ şi Alexandru JITEA în spectacolul

39 de trepte

Sinopsis:

Comedia 39 de trepte este bazată pe romanul cu acelaşi titlu de John Buchan şi pe scenariul celebrului film noir realizat de Alfred Hitchcock, în 1935. Este povestea lui Richard Hannay, un londonez plictisit, a cărui viaţă devine deodată infinit mai interesantă, după ce o femeie este ucisă în locuinţa lui. Cine e femeia? De ce s-a refugiat în apartamentul lui? Şi ce sunt acele misterioase 39 de trepte? Învinuit de uciderea femeii, Hannay pleacă în Scoţia ca să găsească răspuns la aceste întrebări, şi la altele tot atât de enigmatice. Cu replici pline de haz, cu costume din anii ’30 şi o distribuţie de numai patru interpreţi, care joacă peste 50 de roluri, 39 de trepte este o comedie voioasă, trepidantă, ritmată – destinată publicului de toate vârstele.

Versiunea lui Petre Bokor a celor 39 de trepte conţine toate scenele faimoase din film, inclusiv pe cele foarte greu de adaptat în teatru: vânătoarea Scoţianului Zburător, evadarea de pe Podul Forth, prăbuşirea unui avion şi finalul de la London Palladium.

 

Data premierei pentru presă: 20 februarie 2010

Spectacol nerecomandat copiilor sub 12 ani 

 

Pentru dosarul complet de prezentare, daţi click aici.

 

Turnee – Köln (2010), München (2010, Zilele culturii româneşti la München), Buzău (2010, Festivalul VedeTeatru), Iaşi (2010 – Festivalul de Teatru EuroArt), Reşiţa (2013, Casa de Cultură a Sindicatelor Corneliu Diaconovici), Oţelu Roşu (2013, Casa de Cultură), Galaţi (2013, Festivalul Naţional de Comedie)

Reprezentații