Site-ul nottara.ro foloseste cookies ca să îţi ofere o experienţă mai placută online. Informaţiile din cookies sunt anonime. Prin continuarea navigării ești de acord cu acest lucru. OK! Vreau detalii
 Acasă  Repertoriu  Program  Public  Artiști  Publicații  Tur virtual  Despre noi
<b>fără comision</b> Campania de iunie e aici! Tango, monsieur? Teatrul DENS! 26&nbsp;iunie&nbsp;2019, ora 19:00, Sala <i>Horia Lovinescu</i> 26&nbsp;iunie&nbsp;2019, ora 19:30, Sala <i>George Constantin</i> 27&nbsp;iunie&nbsp;2019, ora 19:30, Sala <i>George Constantin</i> 13&nbsp;iulie&nbsp;2019, ora 19:00, Sala <i>Horia Lovinescu</i>
Ilustratie

Bilete online

fără comision
De pe desktop, laptop, sau tabletă, de acasă sau din maşină, puteți să alegeți oricare din spectacolele noastre și să vă cumpărați bilete online,. Cum de unde? Exact din secțiunea "Contul meu", a site-ului nostru.Iar dacă nu vedeţi pe prima pagină spectacolul visat, sigur puteţi vedea toată oferta noastră (că-s multe, suntem harnici!). CLICK AICI
Ilustratie

Şase!

Campania de iunie e aici!
V-am promis o intrare fericită în vara vacanţei noastre, aşa că în iunie am redus preţurile pentru prietenii noştri: 10 spectacole de nota 10, la un tarif unic (şi nerotunjit), de 29,16 lei. Că vă deplasaţi la agenţia de bilete a Teatrului Nottara, sau doar daţi un click, pentru achiziţia online, promoţia e valabilă. Vă aşteptăm cu drag şi cu răcoare!
Ilustratie

Reverenţă notariştilor!

Zece minute de aplauze pentru actorii noştri „excepţionali”, care au transportat pe scena Festivalului Nauruz din Kazan, inteligenţa şi energia molipsitoare, ale spectacolului MOLIÈRE | ERÉILOM, regizat de multipremiatul Roman Feodori. „O trupă organică”, spunea directorul evenimentului, exprimând şi speranţa unei colaborări de durată cu teatrul nostru.
Ilustratie

#hailavot

Nu, nu pentru parlament, primărie, sau preşedinţie, ci pentru arta teatrului! Vine iar timpul când spectatorii, partenerii noştri, aleg spectacolul câştigător, din concentrata competiţie a Laboratorului de Teatru DENS. 3 texte, 3 regizori, 3 spectacole... totul lucrat în 5 zile de foc. Înscrieţi-vă aici, până pe 27.06, pentru a vota producţia care va intra în repertoriul anului 2020!
Ilustratie

Cadou de vară

Tango, monsieur?
Dacă nu aţi plecat în vacanţă, pe 13 iulie, la ora 19 vă aşteaptă un tsunami de râs, nu mai departe decât pe Bd. Magheru, la noi acasă. Tango, monsieur? este ultimul spectacol al stagiunii. De aceea, vi-l oferim la preţul special de 29,16 lei (fix). Nu rataţi cadoul răcoros al miezului de vară, că mâine... nu ştim ce va mai veni!
Ilustratie

Începe...

Teatrul DENS!
Laboratorul experimental dedicat actorilor noştri, coordonat de 4 ani de iniţiatorul său, prof. Oleg Loevski. Un succes al Teatrului Nottara, un proiect care a adus la Bucureşti nume importante ale teatrului rus contemporan. Între 28.06 şi 5.07 se lucrează contra cronometru, iar pe 4 şi 5.07 publicul alege câştigătoarea din cele trei producţii-fulger.
Imagine din piesă
CAMPANIE DE IUNIE

Asta-i ciudat!

Păguboșii
de Eugen Rotaru
Mici manglitori, floarea trotuarelor, sau cerşetori păguboşi îşi văd visul cu ochii, dând lovitura la casa unui deputat. Dar regele şmenarilor şi idolul lor îi trage în piept, cum ar zice personajele acestei comedii muzicale. De descoperit!
Horia Lovinescu
26 iunie 2019, 19:00
Imagine din piesă

Praf de stele

de Norm Foster
Norm Foster declară că scrie despre oameni obişnuiţi. Ce nu spune cel mai jucat autor canadian e că privirea lui îi transformă în personaje şarmante. Actorii Teatrului Nottara, ghidaţi de regizorul Lucian Sabados, le conferă un aer romantic, dar şi comic. 1 bărbat + 3 femei. Cum o fi?
George Constantin
26 iunie 2019, 19:30
Imagine din piesă
CAMPANIE DE IUNIE

Somnoroasă aventură

de Teodor Mazilu
Prostia şi ipocrizia – ingredientele esenţiale ale lumii construite de acest nonconformist autor satiric. Componente... mortale, le-am zice noi, dar vitale pentru personajele lui Mazilu, care regretă, cum spune dramaturgul, „că nu sunt destul de ticăloase, aşa cum ar dori să fie”. Ce actual!
George Constantin
27 iunie 2019, 19:30
Imagine din piesă
PREȚ SPECIAL 29.16 LEI

Tango, monsieur?

de Aldo Lo Castro
Un bărbat reuşeşte să înşele patru femei, luându-le mai mult sau mai puţin în căsătorie. Dar nici ele nu se lasă mai prejos! O comedie cu replici alerte, situaţii pline de haz şi mai ales un final neaşteptat, care arată că nimic nu se prea schimbă în lumea banului ṣi a lăcomiei.
Horia Lovinescu
13 iulie 2019, 19:00