Acasă  Repertoriu  Program  Public  Artiști  Publicații  Tur virtual  Despre noi

Trei reprezentații

        suspendate

Colectivul Teatrului Nottara a aflat cu adâncă durere vestea trecerii la cele veşnice a Regelui Mihai I al României. In semn de respect pentru marea pierdere suferită de Casa Regală,, Teatrul nostru şi-a adaptat programul, în concordanţă cu perioada de doliu. Vă invităm să alegeţi o variantă

Avanpremierele spectacolelor Asta-i ciudat, programate în zilele de 15 şi 16 decembrie, ora 19, la Sala Horia Lovinescu şi Hamlet în sos picant, programat în 16 decembrie, ora 19:30, la Sala George Constantin se suspendă, întrucât Guvernul României a declarat trei zile de doliu naţional la moartea Regelui Mihai, 14 – 16 decembrie 2017.

Spectatorii care au achiziţionat bilete pentru cele trei reprezentaţii sunt rugaţi să opteze pentru una din cele trei variante:

     1.vor returna biletele, primind valoarea acestora;

     2. vor alege un alt spectacol din repertoriul Teatrului Nottara, din luna decembrie 2017, respective Somnamblism, Burlaci si Burlacite sau Concert Alifantis;

     3. vor folosi biletele la urmatoarele reprezentatii ale spectacolelor alese: Hamlet in sos picant, care se va reprograma pe data de 18 decembrie (luni), sau Asta-i ciudat, care va fi programat in partea a doua a lunii ianuarie.

 

Vă mulţumim pentru înţelegere!

06 Decembrie 2017