Acasă  Repertoriu  Program  Public  Artiști  Publicații  Tur virtual  Despre noi

Poveste de iarnă

        prin Bucureştiul meu

Iată ce declară autorea, unde altundeva decât pe facebook:

Cu iubire se scriu poveștile de București!
Și pentru că suntem în luna decembrie, o lună magică, vă invit să vedeți Bucureștiul prin ochii mei.

Un București romantic, îmbrăcat în haine albe, dar in același timp un Bucuresti viu colorat, plin de viață, cu străduțe cu un farmec aparte, cu colțuri încărcate de lumină.
Între 6 și 17 decembrie vă invit la Teatrul Nottara să vedeți o “Poveste de iarnă prin Bucureștiul meu”. Așa că ne vedem acolo, da?

 

Iarna aceasta o fotografie ca o pictură a Bucureştiului a făcut înconjurul reţelelor de socializare, iar autoarea ei a fost asaltată de mesaje din toate colţurile lumii care o felicitau pentru căldura şi sensibilitatea cu care priveşte oraşul. Am stat de vorbă cu Dana Ştefănescu despre proiectul ei, „Prin Bucureștiul meu”, cu care îşi propune, după cum chiar ea povesteşte, să aducă „în sufletele oamenilor amintiri din diverse perioade ale vieții lor, unii vorbeau de(spre) copilărie, alții de perioada armatei, alții de perioada studenției. Se spuneau acolo povești despre Bucureștiul interbelic, oamenii simțeau nevoia să vină cu informații despre locurile respective. Toți îmi mulțumesc și  îmi spun că simt bucurie când îmi văd postările.” Îndrăgostită de Bucureşti, oraşul cu care crede că toţi locuitorii, fie că recunosc sau nu, sunt într-o relaţie de iubire cu năbădăi, Dana crede că acest oraș „nu și-a pierdut farmecul lui, chiar dacă timpul a lăsat urme incontestabile.” De la Calea Victoriei, la Ateneu, biserica Stavropoleos sau Lipscani, fiecare colţ din inima Bucureştiului e pregătit să îţi spună o poveste, dacă eşti dispus să o vezi.

COOLtura Mall.

02 Decembrie 2017