Acasă  Repertoriu  Program  Public  Artiști  Publicații  Tur virtual  Despre noi

Iarna

        în FNT 2017!

 

Iarna este spectacolul care a cucerit publicul bucureştean, dar şi pe cel al Festivalurilor de Teatru de la Arad şi Sibiu. Iar în toamnă, îl va hipnotiza pe cel care va veni la FNT, pentru a vedea tot ce a produs mai valoros lumea teatrală românească, în ultimul an.

 

Montarea lui Măniuţiu a fascinat publicul şi cronicarii deopotrivă, fiind considerată una dintre producţiile-reper ale anului 2016. Scenografia impresionantă, realizată de Adrian Damian, i-a şi adus, de altfel, nominalizarea pentru cea mai bună scenografie la premiile UNITER din acest an.

 

Iarna este un spectacol-poem, despre dragoste și neliniște, despre frigul care poate cuprinde totul și care ne lasă adesea amorțiti în fața iubirii. O poveste stranie și delicată, în care vorbele nu comunică, tăcerile asurzesc, între „înăuntru” și „în afară” stă un zid de cuvinte înghețate. Decorul spectaculos ne amintește de iarna deopotrivă grea și strălucitoare din noi. Printre fantome care ne bântuie și vise care ne trăiesc, în acest spectacol învățăm împreună să dansăm frenetic pe marginea prăpastiei.

 

Iarna de Jon Fosse

Regia: Mihai Măniuțiu

Scenografia: Adrian Damian

Muzica: Mihai Dobre, Ana-Teodora Popa

Coregrafia: Andrea Gavriliu

Cu: Catrinel Dumitrescu, Andi Vasluianu, Andrea Gavriliu, Ştefan Lupu

 

         

Ana Hristodorescu

Șef Serviciu Marketing

 

Persoană de contact:

Cristina Sava, PR

e-mail: cristina.sava@nottara.ro

Tel: 0723944477

 

 

08 Iulie 2017