Acasă  Repertoriu  Program  Public  Artiști  Publicații  Tur virtual  Despre noi

Regina Balului

        la Nottara 70!

Teatrul Nottara  îşi alege „Regina Balului”

împreună cu spectatorii!

 

Titlul „Regina Balului Nottara – 70” este acordat doamnei care primeşte cele mai multe puncte de valoare din partea domnilor participanţi la Balul de închidere a festivalului „Nottara 70 – Mai tânăr ca niciodată”.

Primesc dreptul de a propune „Regina Balului Nottara 70” domnii care participă la Bal şi deţin puncte de valoare acumulate pe perioada festivalui, până sâmbătă 20 mai.

Pasul 1 – Câştigarea invitaţiei la Bal

Domnii care doresc să participe la Balul de închidere a festivalului trebuie să concureze pentru câştigarea invitaţiei la Bal. Se acordă o invitaţie dublă pe seară persoanei care acumulează cele mai multe puncte, în perioada 14 şi 20 mai.

Cumpăraţi zilnic cât mai multe exemplare dintre publicaţiile oferite la standul de cărţi din foaierul Sălii Horia Lovinescu, între 14 şi 20 mai. Fiecare leu astfel cheltuit vă aduce câte un punct.

Domnul care acumulează cele mai multe puncte în ziua respectivă câştigă o invitaţie dublă la Bal. Câştigătorul este anunţat după terminarea spectacolului de la Sala Horia Lovinescu, în foaier.

Pasul 2 – Propunerea Reginei Balului Nottara 70

În seara Balului, duminică 21 mai 2017, toţi domnii care deţin puncte de valoare primesc dreptul de a propune „Regina Balului Nottara 70”.

Aceştia vor înmâna punctele câştigate uneia dintre doamnele prezente la bal, alegând liber şi în funcţie de propriile criterii.

Pasul 3 – Declararea „Reginei Balului Nottara 70”

Doamna care a primit cele mai multe puncte de valoare primeşte titlul de „Regina Balului Nottara 70”.

Regina Balului Nottara 70 le va acorda domnilor care i-au dăruit punctele onoarea de a o conduce în valsul Reginei, în semn de graţioasă acceptare a admiraţiei lor şi spre încântarea întregii adunări.

Succes!

14 Mai 2017