Site-ul nottara.ro foloseste cookies ca să îţi ofere o experienţă mai placută online. Informaţiile din cookies sunt anonime. Prin continuarea navigării ești de acord cu acest lucru. OK! Vreau detalii
 Acasă  Repertoriu  Program  Public  Artiști  Publicații  Tur virtual  Despre noi

Știri


25 Iunie 2019
Începe...
Laboratorul experimental dedicat actorilor noştri, coordonat de 4 ani de iniţiatorul său, prof. Oleg Loevski. Un succes al Teatrului Nottara, un proiect care a adus la Bucureşti nume importante ale teatrului rus contemporan. Între 28.06 şi 5.07 se lucrează contra cronometru, iar pe 4 şi 5.07 publicul alege câştigătoarea din cele trei producţii-fulger.
24 Iunie 2019
Cadou de vară
Dacă nu aţi plecat în vacanţă, pe 13 iulie, la ora 19 vă aşteaptă un tsunami de râs, nu mai departe decât pe Bd. Magheru, la noi acasă. Tango, monsieur? este ultimul spectacol al stagiunii. De aceea, vi-l oferim la preţul special de 29,16 lei (fix). Nu rataţi cadoul răcoros al miezului de vară, că mâine... nu ştim ce va mai veni!
14 Iunie 2019
#hailavot
Nu, nu pentru parlament, primărie, sau preşedinţie, ci pentru arta teatrului! Vine iar timpul când spectatorii, partenerii noştri, aleg spectacolul câştigător, din concentrata competiţie a Laboratorului de Teatru DENS. 3 texte, 3 regizori, 3 spectacole... totul lucrat în 5 zile de foc. Înscrieţi-vă aici, până pe 27.06, pentru a vota producţia care va intra în repertoriul anului 2020!
12 Iunie 2019
Reverenţă notariştilor!
Zece minute de aplauze pentru actorii noştri „excepţionali”, care au transportat pe scena Festivalului Nauruz din Kazan, inteligenţa şi energia molipsitoare, ale spectacolului MOLIÈRE | ERÉILOM, regizat de multipremiatul Roman Feodori. „O trupă organică”, spunea directorul evenimentului, exprimând şi speranţa unei colaborări de durată cu teatrul nostru.
31 Mai 2019
Şase!
V-am promis o intrare fericită în vara vacanţei noastre, aşa că în iunie am redus preţurile pentru prietenii noştri: 10 spectacole de nota 10, la un tarif unic (şi nerotunjit), de 29,16 lei. Că vă deplasaţi la agenţia de bilete a Teatrului Nottara, sau doar daţi un click, pentru achiziţia online, promoţia e valabilă. Vă aşteptăm cu drag şi cu răcoare!
07 Iunie 2016
Bilete online
De pe desktop, laptop, sau tabletă, de acasă sau din maşină, puteți să alegeți oricare din spectacolele noastre și să vă cumpărați bilete online,. Cum de unde? Exact din secțiunea "Contul meu", a site-ului nostru.Iar dacă nu vedeţi pe prima pagină spectacolul visat, sigur puteţi vedea toată oferta noastră (că-s multe, suntem harnici!). CLICK AICI