Acasă  Repertoriu  Program  Public  Artiști  Publicații  Tur virtual  Despre noi

Știri


14 Iulie 2018
Room for Revolution
Îţi poţi oare pune întrebări despre existenţă, recurgând doar la mijloacele dansului? Da, poţi chestiona şi capitalismul, şi ideologiile seducătoare, şi autoamăgirea, prin limbajul elocvent al corpului. Cum fac sârbii Companiei de Dans BITEF, care vin la Bucureşti, pe 18.10. festinpebulevard.ro/ro/program.
14 Iulie 2018
Blackout
În paşi de dans, Serena Marossi ni se adresează cu o întrebare tulburătoare pentru acest timp al tehnologiei invazive: ce ne-am face (noi, toţi, dar mai ales cei tineri), dacă dintr-odată nu am mai avea echipamentele de comunicare? Italienii Companiei ABC vin la Bucureşti pe 13.10. festinpebulevard.ro/ro/program.
14 Iulie 2018
Zburând
O poveste din lumea plină de strălucire şi de furie a unei televiziuni din Rusia (dar putea fi de oriunde!) au ales artiştii bulgari, pentru a formula întrebările pe care şi le pune orice tânăr: ce este dragostea? cine suntem? Teatrul de Dramă şi Păpuşi vine la Bucureşti pe 18.10. festinpebulevard.ro/ro/program.
14 Iulie 2018
Cine sunt eu?
Ce faci, când dorinţa sexuală prinde viaţă în trupul tău de adolescent, iar tu descoperi că eşti diferit de ceilalţi, că îţi plac băieţii? Cu povestea acestei căutări a identităţii vin în festival artiştii francezi, (aproape) direct de la marea întâlnire teatrală de la Avignon. La Bucureşti, pe 20.10. festinpebulevard.ro/ro/program.
03 Iulie 2018
Disputa
Da, urcăm şi în acest an pe scena Festivalului Naţional de Teatru! Cu diafanul şi enigmaticul spectacol Disputa de Pierre Marivaux. Poate trăi iubirea (de sine şi de alţii), fără ameninţarea trădării (ei sau a lui)? O temă de secol XVIII, foarte actuală în secolul XXI, prin viziunea regizorului Vlad Massaci şi propunerea plastică a Iulianei Vîlsan!
01 Iulie 2018
Cu un picior,
De fapt, doar cu un deget de la picior! Când alţii se scaldă în valurile mării, noi le pregătim o toamnă teatrală bogată. Repetăm la trei spectacole şi facem pregătiri pentru invitaţii români şi străni, de la FEST(in) pe Bulevard. Dar ne ocupăm şi de tot ce înseamnă începerea consolidării şi modernizării teatrului. Şi nu e uşor!
30 Iunie 2018
Imposibila Thailanda
Cine nu visează la ţinuturi îndepărtate? Majoritatea rămân doar cu visul! Ca cele trei grecoaice aflate pe pragul unor crize de nervi. Se tot pregătesc pentru călătoria vindecătoare, dar... Regizorul Alexandru Jitea şi cele trei actriţe ale Teatrului Nottara au început repetiţiile, descifrând meandrele acestei comedii scrise de cuplul Dimitris Kechaidis și Eleni Chaviara. De văzut din 25 & 26.08!
26 Iunie 2018
FEST(in) pe Bulevard 2018
Cât ai clipi, trece vara. Bine-mi pare! Vine toamna, cu odoare. In septembrie, concentratul Laborator de Teatru Dens. In octombrie, FEST(in) pe Bulevard. I-am terminat programul: peste 35 de producţii, din 8 ţări. Preambulul său din primăvară, Planeta Shakespeare, a fost un succes. Recidivăm în toamnă! Mai jos, câţiva din invitaţii străini.
23 Iunie 2018
Vom fi cei mai siguri
În 2015 am aflat că trebuie să închidem teatrul, conform legii. Dar noi nu ne-am lăsat: după expertiza care a arătat că nu avem risc seismic de gradul I, am revenit la sediu şi am jucat. Iar acum ştim că vom începe consolidarea şi modernizarea teatrului. Din 2018, vom fi cei mai siguri şi (tot) cei mai buni, în tranziţie şi după!
11 Mai 2018
Provocare maximă
Ne face plăcere să vă anunţăm că, la originalul Laborator de Teatru Dens, iniţiat de Oleg Loevski şi ajuns la a 3-a ediţie la Teatrul Nottara, asistenţii români ai celor 4 regizori ruşi, care vor lucra pe piese de O. Kolosov, A.P. Cehov, A. Vampilov și N.V. Gogol, sunt: Bogdan Budeş, Vlad Ivanov şi Raluca Rădulescu. Vă invităm să le apreciaţi munca, în septembrie!
07 Iunie 2016
Bilete online
De pe desktop, laptop, sau tabletă, de acasă sau din maşină, puteți să alegeți oricare din spectacolele noastre și să vă cumpărați bilete online. Cum de unde? Exact din secțiunea "Contul meu", a site-ului nostru, cu care v-aţi împrietenit de ceva timp. Ṣi, chiar dacă nu vă zâmbeşte ca fetele noastre, site-ul vă livrează negreşit.