Acasă  Repertoriu  Program  Public  Artiști  Publicații  Tur virtual  Despre noi

Știri


15 Noiembrie 2018
Eliberare prin cultură
Festivalul Multiart pentru deţinuţi aduce pe scena Nottara, la cea de a 10-a ediţie a sa, 70 de actori implicaţi în proiecte teatrale, din 7 penitenciare din toatǎ ţara. Pe 21 şi 22.11.18, puteti vedea rezultatul muncii actorilor amatori, cu profesionişti de teatru. Teatrul nostru încheie astfel Festivalul Internaţional FEST(in) pe Bulevard 2018. Intrarea este liberǎ.
15 Noiembrie 2018
Treptele Unirii
Proiectul Teatrului Nottara “100 de ani împreunǎ” ajunge la Casa de Culturǎ Voluntari, pe 22.11.18. De la ora 17, actorul Emil Boroghinǎ, fondator al prestigiosului Festival Internaţional Shakespeare de la Craiova, prezintǎ recitalul sǎu, ce prinde in muzicalitatea versului, momentele esenţiale ale istoriei ţǎrii noastre.
15 Noiembrie 2018
Dramaturgi români
Teatrul Nottara oferǎ publicului sǎu iubitor de slovǎ şi gând românesc o sǎptamânǎ de dramaturgie româneascǎ, spectacole programate sub generoasa idee a Centenarului. 100 de ani de spiritualitate româneascǎ, de la clasicii literaturii dramatice, la cei mai tineri creatori de teatru ai zilei de azi. Un proiect pentru toate gusturile!
07 Iunie 2016
Bilete online
De pe desktop, laptop, sau tabletă, de acasă sau din maşină, puteți să alegeți oricare din spectacolele noastre și să vă cumpărați bilete online. Cum de unde? Exact din secțiunea "Contul meu", a site-ului nostru, cu care v-aţi împrietenit de ceva timp. Ṣi, chiar dacă nu vă zâmbeşte ca fetele noastre, site-ul vă livrează negreşit.