Site-ul nottara.ro foloseste cookies ca să îţi ofere o experienţă mai placută online. Informaţiile din cookies sunt anonime. Prin continuarea navigării ești de acord cu acest lucru. OK! Vreau detalii
 Acasă  Repertoriu  Program  Public  Artiști  Publicații  Tur virtual  Despre noi

Știri


16 Iulie 2019
Paiaţele
Fantezia lui Niculea Urs, despre efectul dăunător al tutunului şi alcoolismului asupra organismului, după A.P. Cehov și nu numai... are 5 reprezentaţii estivale: pe 27.07, 3, 9, 17.08 și 14.09. Unde? În Grădina TVR din Str. Molière, nr. 2-4, adică la primul sediu al TVR. Bilete online www.nottara.ro şi la intrarea în spaţiul de joc în aer liber.
10 Iulie 2019
Câştigătorul
Publicul a decis: Janna Iaroslavei Pulinovici a ieşit victorioasă în competiţia cu celalalte două producţii realizate în 5 zile, în cadrul Laboratorului de Teatru DENS. Proiectul a fost regizat de Ruslan Malikov, în interpretarea dinamicilor actori ai Teatrului Nottara şi a Kirei Hagi. Îl veţi regăsi ca spectacol integral, în stagiunea noastră următoare.
03 Iulie 2019
Recidivăm:
La conferinţa de presă din 3.07.2019, Marina Constantinescu, directorul Festivalului Naţional de Teatru ne-a dat vestea cea bună: Iona, de Marin Sorescu, în regia lui Tompa Gabor, coproducţia noastră cu Teatrul Maghiar de Stat din Cluj-Napoca a fost selectată în programul celei de a 29-a ediţii a importantei întâlniri teatrale anuale. Ne revedem în FNT (18-27.10.2019).
12 Iunie 2019
Reverenţă notariştilor!
Zece minute de aplauze pentru actorii noştri „excepţionali”, care au transportat pe scena Festivalului Nauruz din Kazan, inteligenţa şi energia molipsitoare, ale spectacolului MOLIÈRE | ERÉILOM, regizat de multipremiatul Roman Feodori. „O trupă organică”, spunea directorul evenimentului, exprimând şi speranţa unei colaborări de durată cu teatrul nostru.
07 Iunie 2016
Bilete online
De pe desktop, laptop, sau tabletă, de acasă sau din maşină, puteți să alegeți oricare din spectacolele noastre și să vă cumpărați bilete online,. Cum de unde? Exact din secțiunea "Contul meu", a site-ului nostru.Iar dacă nu vedeţi pe prima pagină spectacolul visat, sigur puteţi vedea toată oferta noastră (că-s multe, suntem harnici!). CLICK AICI