Acasă  Repertoriu  Program  Public  Artiști  Publicații  Tur virtual  Despre noi

Știri


10 Decembrie 2018
Vin oltenii
Cum când? Marti, 18 decembrie, de la ora 19.00, producţia noastrǎ Despre olteni, cu dragoste, dupǎ Marin Sorescu ajunge la Teatrul Naţional Mihai Eminescu. Cu un strop din umorul muşcǎtor al ţǎranilor lui Preda şi din cel senzual al lui Creangǎ, ei râd de orice, chiar şi de noi! Un bun început al bucuriei sǎrbǎtorilor!
09 Decembrie 2018
Triburi familiale
“Urǎsc sǎ locuim din nou cu toţii.”, zice una dintre fiice. Pe (foarte) scurt, acesta e sentimentul membrilor unei familii evreieşti, în care fiecare are ideile lui despre viaţǎ. Care nu se întâlnesc cu ale celorlalţi. Iar aceste disonanţe sunt absolut comice. Şi sunt dinamic redate de tânǎra autoare britanicǎ, strǎnepoata premiatului Nobel, Boris Pasternak. Vine avanpremiera!
07 Iunie 2016
Bilete online
De pe desktop, laptop, sau tabletă, de acasă sau din maşină, puteți să alegeți oricare din spectacolele noastre și să vă cumpărați bilete online. Cum de unde? Exact din secțiunea "Contul meu", a site-ului nostru, cu care v-aţi împrietenit de ceva timp. Ṣi, chiar dacă nu vă zâmbeşte ca fetele noastre, site-ul vă livrează negreşit.