Acasă  Repertoriu  Program  Public  Artiști  Publicații  Tur virtual  Despre noi

Știri


16 Ianuarie 2019
Mentorul
Actorul Cristian Nicolaie schimbǎ acum obişnuitul sǎu loc în scenǎ, cu scaunul de regizor. A ales aceastǎ piesǎ a unei vedete a literaturii germane actuale: tânǎrul scriitor german Daniel Kehlmann, deţinǎtorul locului doi în lume, în 2006, ca cel mai vândut romancier. 11 ani mai târziu i se juca, cu mare succes, acest text în West End-ul londonez.
10 Ianuarie 2019
Figaro
În martie, o nouǎ premierǎ la Nottara! În adaptarea piesei lui Beaumarchais, Nunta lui Figaro, clasica poveste a înşelǎtorului înşelat (în amor) începe cu pregǎtiri pentru... patul nupţial. Al bǎrbierului care ştie bine cǎ “pentru a o duce bine în viață, știința banului face mai mult decât știința de carte”. Ce lecţie mai bunǎ pentru ziua de azi?
10 Ianuarie 2019
Treptele Unirii
În ziua de sǎrbǎtoare a Unirii Principatelor, actorul Emil Boroghinǎ aduce incandescentul sǎu recital de poezie, la Centrul Cultural Casa Artelor “Dinu Lipatti” din Bucureşti. Sonoritǎţile poetice nemuritoare, în care sunt zidite clipe astrale ale poporului român,vor reverbera în casa muzicii, pe 24 ianuarie 2019, de la ora 19.
07 Iunie 2016
Bilete online
De pe desktop, laptop, sau tabletă, de acasă sau din maşină, puteți să alegeți oricare din spectacolele noastre și să vă cumpărați bilete online. Cum de unde? Exact din secțiunea "Contul meu", a site-ului nostru, cu care v-aţi împrietenit de ceva timp. Ṣi, chiar dacă nu vă zâmbeşte ca fetele noastre, site-ul vă livrează negreşit.