Site-ul nottara.ro foloseste cookies ca să îţi ofere o experienţă mai placută online. Informaţiile din cookies sunt anonime. Prin continuarea navigării ești de acord cu acest lucru. OK! Vreau detalii
 Acasă  Repertoriu  Program  Public  Artiști  Publicații  Tur virtual  Despre noi

Știri


16 Ianuarie 2020
Nuntă
La început de an, Teatrul Nottara se pregătește de Nuntă… Nunta lui Cehov. Spectacolul în regia lui Alexandru Grecu se află acum în repetiții și va avea prima reprezentație pe data de 9 februarie, la Sala Horia Lovinescu.
03 Ianuarie 2020
Magnificul deschide anul premierelor
Spectacolul Magnificul de Mihai Ispirescu, în regia lui Lucian Sabados, va avea primele reprezentații în 24 și 25 ianuarie, la 19.30, la Sala George Constantin. Premiera spectacolului va avea loc în 20 martie, ziua în care autorul textului, dramaturgul Mihai Ispirescu, va împlini 80 de ani.
10 Decembrie 2019
Teatrul Nottara susține BookLand
Avem cu toții o datorie morală față de societatea în care trăim. Pentru că este evident că în acest ritm riscăm să ne pierdem identitatea, valorile și pe noi înșine. Iar copiii României merită mai mult! În acest context, Asociația BookLand a demarat un întreg proiect care înseamnă speranța într-un viitor mai bun.
07 Iunie 2016
Bilete online
De pe desktop, laptop, sau tabletă, de acasă sau din maşină, puteți să alegeți oricare din spectacolele noastre și să vă cumpărați bilete online,. Cum de unde? Exact din secțiunea "Contul meu", a site-ului nostru.Iar dacă nu vedeţi pe prima pagină spectacolul visat, sigur puteţi vedea toată oferta noastră (că-s multe, suntem harnici!). CLICK AICI