Acasă  Repertoriu  Program  Public  Artiști  Publicații  Tur virtual  Despre noi

Știri


03 August 2018
Craiova salută
Prin mesajul dlui Alexandru Boureanu, Directorul Teatrului Naţional Marin Sorescu, instituţie parteneră a Teatrului Nottara, în proiectul Planeta Shakespeare, prin care s-a încheiat aniversarea mondială a operei Bardului, la 400 de ani de la moartea sa. Şi prin care am deschis în primăvară, Festivalul nostru FEST(in) pe Bulevard 2018.
02 August 2018
Primarul Capitalei
Şi în acest an organizăm coloratul nostru Festival Internaţional FEST(in) pe Bulevard, cu sprijinul Consiliului General al Primăriei şi al Primarului General al Capitalei. Doamna Gabriela Firea îi salută pe artiştii participanţi şi îi invită pe spectatori, bucureşteni sau turişti, să se bucure de oferta importantului eveniment autumnal.
02 August 2018
O personalitate
În 2018, Festivalul nostru FEST(in) pe Bulevard a debutat majestuos, în primăvară, printr-un preambul internaţional: Planeta Shakespeare a prezentat bucureştenilor şase din capodoperele marelui englez , selectate în programul Festivalul Shakespeare de la Craiova, de către Directorul său fondator, dl. Emil Boroghină.
14 Iulie 2018
Room for Revolution
Îţi poţi oare pune întrebări despre existenţă, recurgând doar la mijloacele dansului? Da, poţi chestiona şi capitalismul, şi ideologiile seducătoare, şi autoamăgirea, prin limbajul elocvent al corpului. Cum fac sârbii Companiei de Dans BITEF, care vin la Bucureşti, pe 18.10. festinpebulevard.ro/ro/program.
14 Iulie 2018
Blackout
În paşi de dans, Serena Marossi ni se adresează cu o întrebare tulburătoare pentru acest timp al tehnologiei invazive: ce ne-am face (noi, toţi, dar mai ales cei tineri), dacă dintr-odată nu am mai avea echipamentele de comunicare? Italienii Companiei ABC vin la Bucureşti pe 13.10. festinpebulevard.ro/ro/program.
14 Iulie 2018
Zburând
O poveste din lumea plină de strălucire şi de furie a unei televiziuni din Rusia (dar putea fi de oriunde!) au ales artiştii bulgari, pentru a formula întrebările pe care şi le pune orice tânăr: ce este dragostea? cine suntem? Teatrul de Dramă şi Păpuşi vine la Bucureşti pe 18.10. festinpebulevard.ro/ro/program.
14 Iulie 2018
Cine sunt eu?
Ce faci, când dorinţa sexuală prinde viaţă în trupul tău de adolescent, iar tu descoperi că eşti diferit de ceilalţi, că îţi plac băieţii? Cu povestea acestei căutări a identităţii vin în festival artiştii francezi, (aproape) direct de la marea întâlnire teatrală de la Avignon. La Bucureşti, pe 20.10. festinpebulevard.ro/ro/program.
26 Iunie 2018
FEST(in) pe Bulevard
Trece vara. Bine-mi pare! Vine toamna, cu odoare. După Laboratorul de Teatru Dens şi deschiderea stagiunii, în octombrie: Festivalul FEST(in) pe Bulevard, 30 de producţii din 9 ţări. Mai jos, spicuiri din programul invitaţilor străni. Biletele s-au pus în vânzare online. Primii cumpărători au preţuri speciale! Grăbiţi-vă să prindeţi promoţia!
11 Mai 2018
Provocare maximă
Ne face plăcere să vă anunţăm că, la originalul Laborator de Teatru Dens, iniţiat de Oleg Loevski şi ajuns la a 3-a ediţie la Teatrul Nottara, asistenţii români ai celor 4 regizori ruşi, care vor lucra pe piese de O. Kolosov, A.P. Cehov, A. Vampilov și N.V. Gogol, sunt: Bogdan Budeş, Vlad Ivanov şi Raluca Rădulescu. Vă invităm să le apreciaţi munca, în septembrie!
07 Iunie 2016
Bilete online
De pe desktop, laptop, sau tabletă, de acasă sau din maşină, puteți să alegeți oricare din spectacolele noastre și să vă cumpărați bilete online. Cum de unde? Exact din secțiunea "Contul meu", a site-ului nostru, cu care v-aţi împrietenit de ceva timp. Ṣi, chiar dacă nu vă zâmbeşte ca fetele noastre, site-ul vă livrează negreşit.