Acasă  Repertoriu  Program  Public  Artiști  Publicații  Tur virtual  Despre noi

Știri


15 Martie 2018
Despot Vodă
Veneticul uzurpator, ajuns prin uneltire Domnul Moldovei, trădat şi trădându-i pe toţi, cade pradă vanităţii puterii. Istoria lui tumultuoasă, spusă de Alecsandri, este dusă de Teatrul Nottara, în turneu la Casa de Cultură din Voluntari, cu două reprezentaţii pe zi, în perioada 19-21 martie 2018. Intrarea este liberă.
10 Martie 2018
Disputa lui Marivaux
Teatrul Nottara şi Teatrul Clasic Ioan Slavici au ales Disputa, ca să-şi demonstreze concordia! Printr-o coproducţie ce a intrat în repetiţii, reunind trupele de actori, sub bagheta regizorului Vlad Massaci şi în viziunea plastică a Iulianei Vîlsan. Din 14.04, pe scenele din Bucureşti şi Arad, energiile unite a 2 teatre, în anul Centenarului Marii Uniri!
22 Februarie 2018
Artiştii pentru artişti
Sunt 17 ani de când breasla teatrală din România are grijă de seniorii ei. Scena a fost cândva viaţa lor. Azi ei au nevoie de sprijinul nostru. Veniţi la teatru, fiindcă în luna martie, cumpărând un bilet la Nottara şi la teatrele din ţară, daţi o mână de ajutor celor care au slujit scena românească, făcându-i să râdă pe părinţii noştri!
07 Iunie 2016
Bilete online
De pe desktop, laptop, sau tabletă, de acasă sau din maşină, puteți să alegeți oricare din spectacolele noastre și să vă cumpărați bilete online. Cum de unde? Exact din secțiunea "Contul meu", a site-ului nostru, cu care v-aţi împrietenit de ceva timp. Ṣi, chiar dacă nu vă zâmbeşte ca fetele noastre, site-ul vă livrează negreşit.