Acasă  Repertoriu  Program  Public  Artiști  Publicații  Tur virtual  Despre noi

Știri


13 Februarie 2019
D’ale carnavalului
Destinul ne persecutǎ implacabil! O rupturǎ de ligament o împiedicǎ pe una din vedetele noastre sǎ intre în scenǎ. Cu regret trebuie să anulǎm reprezentaţia din 22.02. Dar nu pierdeţi nimic. Vǎ invitǎm sǎ recuperaţi contravaloarea biletelor, sau mai curând sǎ veniţi la următoarea reprezentaţie. Citiţi detaliile! Vǎ aşteptǎm.
10 Februarie 2019
Triburi
Începem seria de reprezentaţii cu premiera textului multipremiat al Ninei Raine, despre Codul bunelor bariere şi nevoia de a le depǎşi, pentru a comunica. Pe 13.02 şi 27.02 puteţi participa dupǎ spectacol, la o discuţie cu specialişti, despre integrarea socialǎ a persoanelor hipoacuzice. Pentru spectacol, 2 actori au învǎţat limbajul semnelor.
10 Februarie 2019
Disputa...
Ştim cǎ mai e ceva timp pânǎ de Dragobete, dar noi vǎ anunţǎm din timp, cǎ acuşi se face 24 februarie! Nu v-aţi fi gândit sǎ-i oferiţi iubitei/iubitului o Disputǎ, chiar de ziua îndrǎgostiţilor? Vǎ oferim noi prilejul sǎ încercaţi ceva nou în 2019: cumpǎraţi doar un bilet şi mergeţi amândoi la comedia lui Marivaux. Nu veţi regreta!
07 Iunie 2016
Bilete online
De pe desktop, laptop, sau tabletă, de acasă sau din maşină, puteți să alegeți oricare din spectacolele noastre și să vă cumpărați bilete online. Cum de unde? Exact din secțiunea "Contul meu", a site-ului nostru, cu care v-aţi împrietenit de ceva timp. Ṣi, chiar dacă nu vă zâmbeşte ca fetele noastre, site-ul vă livrează negreşit.