Acasă  Repertoriu  Program  Public  Artiști  Publicații  Tur virtual  Despre noi

Știri


18 Septembrie 2018
Gazda Festivalului
Pe toţi bucureştenii îi aşteaptǎ la FEST(in) pe Bulevard iniţiatoarea şi directoarea Festivalului de Teatru, Marinela Ţepuş. Cu spectacole pentru toate gusturile! Şi cu întrebarea esenţialǎ din mesajul sǎu: de ce, în era comunicaţiilor, nu prea mai comunicǎm direct? Oricare ar fi rǎspunsurile, teatrul sigur este o soluţie, o comuniune între actori şi spectatori.
30 August 2018
George Ivaşcu
Când Ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale laudă un festival –în speţă, al nostru- nu-i poţi pune la îndoială aprecierile, fiindcă vin din partea unui actor cu o carieră remarcabilă, care este şi un excelent manager, făuritorul Teatrului Metropolis, din Bucureşti. Urmaţi-i sfatul şi veniţi la FEST(in), între 12-21 octombrie 2018!
03 August 2018
Craiova salută
Prin mesajul dlui Alexandru Boureanu, Directorul Teatrului Naţional Marin Sorescu, instituţie parteneră a Teatrului Nottara, în proiectul Planeta Shakespeare, prin care s-a încheiat aniversarea mondială a operei Bardului, la 400 de ani de la moartea sa. Şi prin care am deschis în primăvară, Festivalul nostru FEST(in) pe Bulevard 2018.
02 August 2018
Primarul Capitalei
Şi în acest an organizăm coloratul nostru Festival Internaţional FEST(in) pe Bulevard, cu sprijinul Consiliului General al Primăriei şi al Primarului General al Capitalei. Doamna Gabriela Firea îi salută pe artiştii participanţi şi îi invită pe spectatori, bucureşteni sau turişti, să se bucure de oferta importantului eveniment autumnal.
02 August 2018
O personalitate
În 2018, Festivalul nostru FEST(in) pe Bulevard a debutat majestuos, în primăvară, printr-un preambul internaţional: Planeta Shakespeare a prezentat bucureştenilor şase din capodoperele marelui englez , selectate în programul Festivalul Shakespeare de la Craiova, de către Directorul său fondator, dl. Emil Boroghină.
26 Iunie 2018
FEST(in) pe Bulevard
Trece vara. Bine-mi pare! Vine toamna, cu odoare. După Laboratorul de Teatru Dens şi deschiderea stagiunii, în octombrie: Festivalul FEST(in) pe Bulevard, 30 de producţii din 9 ţări.Biletele s-au pus în vânzare online. Primii cumpărători au preţuri speciale! Nu rataţi evenimentul începutului de stagiune!
07 Iunie 2016
Bilete online
De pe desktop, laptop, sau tabletă, de acasă sau din maşină, puteți să alegeți oricare din spectacolele noastre și să vă cumpărați bilete online. Cum de unde? Exact din secțiunea "Contul meu", a site-ului nostru, cu care v-aţi împrietenit de ceva timp. Ṣi, chiar dacă nu vă zâmbeşte ca fetele noastre, site-ul vă livrează negreşit.