Site-ul nottara.ro foloseste cookies ca să îţi ofere o experienţă mai placută online. Informaţiile din cookies sunt anonime. Prin continuarea navigării ești de acord cu acest lucru. OK! Vreau detalii
 Acasă  Repertoriu  Program  Public  Artiști  Publicații  Tur virtual  Despre noi
Mihaela Subțirică

Mihaela Subţirică

Născută în 1981, Mihaela Subțirică a absolvit, în 2004, Secția „Actorie” a Facultății de Arte din cadrul Universității Hyperion din București, la clasa profesorilor Catrinel Dumitrescu și Emil Hossu.

În timpul facultății, a întruchipat numeroase personaje: Sunny, în dramatizarea De veghe în lanul de secară de J.D.Sallinger, Domnișoara Cucu, în Steaua fără nume de Mihail Sebastian, Mașa, în Trei surori de A.P. Cehov, Polea, în Micii burghezi de M.Gorki, Maria, în A douăsprezecea noapte de W. Shakespeare, Mița Baston, în D-ale carnavalului de I.L. Caragiale, Maria, în Omul de noroi de Paul Ioachim - piesă jucată și la Teatrul Nottara -, sau Dunia, în adaptarea Cum e dincolo de mare?, după basmul rusesc Floricica purpurie, spectacol jucat în cadrul Nocturnelor de la Teatrul Nottara.

A apărut în filme studențești de scurtmetraj, a realizat sporturi radio pentru diverse companii și a fost colaborator la emisiunea „Sare și piper cu Stela și Arșinel” de la postul Național TV.

În prezent, este actriță angajată a Teatrului Nottara, unde a jucat în spectacole Bătrânul de Maxim Gorki, regia: Catrinel Dumitrescu, Rinocerul îndrăgostit de Liao Yimei, regia: Mihai Lungeanu, Ai toata viața înainte, dramatizare dupa romanul omonim de Romain Gary, regia: Alina Rece, Aniversarea de Thomas Winterberg, regia: Vlad Massaci, Clipe de viață de William Saroyan, regia: Cristian Dumitru, Iubiri otrăvite de Laila Ripoll, regia: Cristian Dumitru, Nu vorbiți cu actorii de Tom Dudzick, regia: Diana Lupescu, Roman teatral de Mihail Bulgakov, regia: Vlad Massaci

A interpretat personajul Nadia în spectacolul-lectură Diseară mâncăm la Iocasta de Akis Dimou, în regia lui Yannis Paraskevopoulos, în cadrul proiectului „Spectacolul începe cu o lectură”, desfășurat în perioada 14-16 iunie 2017 și organizat de Teatrul Nottara.

Cel mai recent spectacol în care joacă este Despre olteni, cu dragoste, după La Lilieci de Marin Sorescu, în regia și adaptarea lui Constantin Fugașin.

Prezentare actualizată în 2017

» Spectacole la Teatrul Nottara, în această stagiune
Scandal la Operă! - Julia
Aniversarea - Mette
Despre olteni, cu dragoste - Sora Mița / Muierea lu' Bâțu
MOLIÈRE | ERÉILOM - Mariane
Figaro - Fanchette, fiica lui Antonio
Cumetrele - Linda Lauzon