Site-ul nottara.ro foloseste cookies ca să îţi ofere o experienţă mai placută online. Informaţiile din cookies sunt anonime. Prin continuarea navigării ești de acord cu acest lucru. OK! Vreau detalii
 Acasă  Repertoriu  Program  Public  Artiști  Publicații  Tur virtual  Despre noi
Alexandru Mike GHEORGHIU, Adrian VĂNCICĂ şi Alexandru JITEA în spectacolul

Alexandru Mike Gheorghiu

A absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică din București. A debutat pe scena Teatrului Studențesc „Podul”, în spectacole regizate de Cătălin Naum.

Pe scena Teatrului Nottara au putut fi văzut în spectacolele Titanic vals de Tudor Mușatescu, în regia lui Dinu Cernescu, Scandal la operă de Ken Ludwig, în regia Petre Bokor, De dor și drag, Maria Tănase şi Umor, amor, fior de dor... în București, două spectacole a căror regie este semnată de Diana Lupescu; Kabaret, după o idee de Mara Bozoki şi Zsolt Khell, regia: Yvette Bozsik (coproducţie Teatrul Nottara - Opera Naţională Bucureşti - Opera Naţională Română din Iaşi (2010); O noapte furtunoasă de I.L.Caragiale, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu, şi Mult zgomot pentru nimic de William Shakespeare, în regia Dianei Lupescu.

În stagiunea curentă, joacă în spectacolele Fazanul de Georges Feydeau, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu, Burlaci și burlăcițe de Hanoch Levin, în regia Alessandrei Giuntini, Familie de artiști de K. Kostzer și A. Arias, în regia lui Alexander Hausvater sau în D-ale carnavalului de I.L. Caragiale, în regia lui Claudiu Goga.

De-a lungul timpului, a colaborat cu regizori precum Vlad Massaci, Calvin McClinton (profesor fondator al Fundației „Artele Teatrului Musical” din Kent, Ohio), Yvette Bozsik, Mihai Lungeanu, Anca Maria Colțeanu, Dan Vasile, Bogdan Hușanu.

 

Prezentare actualizată în 2017

» Spectacole la Teatrul Nottara, în această stagiune
Mult zgomot pentru nimic - Borachio
Scandal la Operă! - Liftierul
Titanic Vals - Traian
O noapte furtunoasă - Ipingescu
39 de trepte - Man 2
Soţul păcălit - Colin
Fazanul - Comisarul
Familie de artişti - Muncitori pe şantier
Burlaci şi burlăciţe - Gaunino
D-ale carnavalului - Chelnerul 1 & Chelnerul 2
Despre olteni, cu dragoste - Niculae / Moroiul
Asta-i ciudat! - Broască
Balul sinucigașilor - Preskovitch
Cum vă place - Corin
Cumetrele - Olivine Dubuc
Fiul cel Mare - Silva