Site-ul nottara.ro foloseste cookies ca să îţi ofere o experienţă mai placută online. Informaţiile din cookies sunt anonime. Prin continuarea navigării ești de acord cu acest lucru. OK! Vreau detalii
 Acasă  Repertoriu  Program  Public  Artiști  Publicații  Tur virtual  Despre noi

SOLICITĂRI, RĂSPUNSURI ŞI INVITAŢII


După cum știți, o lege - nobilă în teorie, dezastruoasă în practică -, i-a alungat pe spectatorii noștri din sediul de pe bd. Magheru nr. 20. Suntem nevoiți, de mai bine de trei luni, să căutăm sedii, să căutăm înțelegere, să căutăm soluții. Până acum, concret, jucăm, când se poate, la Palatul Cotroceni, la Teatrul de Comedie, la Teatrul Mic, la Mall Băneasa. De asemenea, jucăm, de două ori pe lună, la Cercul Militar Național și, la sfârșit de săptămână, la Institutul Maghiar Balassi (unde suntem primiți cu multă căldură, însă nu sunt decât 40 de locuri și o scenă cât o sufragerie) .

Am fost refuzați politicos de către directorul Teatrului Național București (întâmplător și președinte UNITER) și, intempestiv, prin invocarea subită a existenței unei buline roșii, pe imobilul din str. Batiște nr. 14, de către directoarea ARCUB. 

 

2015-12-08  Solicitarea trimisa la UNITER
2015-12-15  Raspunsul domnului Ion Caramitru, Presedinte al UNITER
2016-01-05  Invitatia trimisa de Institutul Balassi