Acasă  Repertoriu  Program  Public  Artiști  Publicații  Tur virtual  Despre noi
fără comision ca regizori! în iunie? în traducere, desigur! 03&nbsp;iunie&nbsp;2017, ora 19:00, Sala <i>Horia Lovinescu</i> 03&nbsp;iunie&nbsp;2017, ora 19:30, Sala <i>George Constantin</i> 04&nbsp;iunie&nbsp;2017, ora 19:00, Sala <i>Horia Lovinescu</i> 04&nbsp;iunie&nbsp;2017, ora 19:30, Sala <i>George Constantin</i> 07&nbsp;iunie&nbsp;2017, ora 19:30, Sala Institutul Maghiar, București (Strada Gina Patrichi 8) 09&nbsp;iunie&nbsp;2017, ora 19:00, Sala <i>Horia Lovinescu</i> 09&nbsp;iunie&nbsp;2017, ora 19:30, Sala <i>George Constantin</i> 10&nbsp;iunie&nbsp;2017, ora 19:30, Sala <i>George Constantin</i> 11&nbsp;iunie&nbsp;2017, ora 19:00, Sala <i>Horia Lovinescu</i> 17&nbsp;iunie&nbsp;2017, ora 19:30, Sala <i>George Constantin</i> 18&nbsp;iunie&nbsp;2017, ora 19:00, Sala <i>Horia Lovinescu</i> 18&nbsp;iunie&nbsp;2017, ora 19:30, Sala <i>George Constantin</i>
Ilustratie

Bilete online

fără comision
De pe desktop, laptop, sau tabletă, de acasă sau din ma şină, puteți să alegeți oricare din spectacolele noastre și să vă cumpărați bilete online. Cum de unde? Exact din secțiunea "Contul meu", a site-ului nostru, cu care v-aţi împrietenit de ceva timp. Ṣi, chiar dacă nu vă zâmbeşte ca fetele noastre, site-ul vă livrează negreşit.
Ilustratie

Semnaţi-vă debutul

ca regizori!
Studenţi, mai aveţi o săptămână, ca să deveniţi celebri!Primul pas e să lucraţi cu mari directori de scenă. Teatrul Nottara vă oferă această şansă -asistenţă de regie- la apreciatul Laborator de Teatru DENS, din august 2017. Citiţi regulamentul! Scrieţi-ne urgent! Vă faceţi astfel intrarea pe scena profesionistă. Vă aşteptăm!
Ilustratie

Ghici pe cine invită Nottara

în iunie?
Desigur...pe independenţi. Unde? Pe scena de pe Bulevard. Pentru ce? Pentru evenimentul creat de noi, pentru ei: NottDependent. Cinci zile de festival, cu o selecţie de zece spectacole. Independenţilor, până pe 1.06 vă puteţi înscrie producţia, iar pe 5.06 deja aflaţi dacă aţi fost selecţionaţi, adică dacă sunteţi IN!
Ilustratie

Ziua Copilului, la Nottara

Suntem un teatru pentru toată lumea. Dar 1 iunie l-am rezervat tinerilor. Pe 31.05, liceenii urcă pe scena Sălii George Constantin, cu Angajare de clovn. Apoi vernisăm expoziţia de fotografie, dedicată actorilor noştri şi copiilor lor. Iar pe 1.06, ora 11, intră în scenă Cel mai mic bal din lume, avanpremiera Teatrului radiofonic. Tot cu actorii noştri!
Ilustratie

În iunie, gândim greceşte

în traducere, desigur!
Nu vă mai spunem că orice spectacol începe cu lectura, aţi aflat deja! Seria coordonată de M. Lungeanu şi Al. Mâzgăreanu aduce în scenă, între 14 şi 16.06, trei comedii contemporane, prezentate în premieră în România. Puteţi pune întrebări actorilor români şi celor doi invitaţi greci. Intrarea este liberă. Recomandăm rezervarea.
Imagine din piesă

Mult zgomot pentru nimic

de William Shakespeare
"Mult zgomot pentru nimic" a decis dramaturgul britanic să îşi intituleze această comedie de tinereţe. Adică acest carusel de încurcături, cu aspect comic, dar cu esenţă dramatică. Totul, în jurul fecioriei contestate, a unei tinere de familie respectabilă.
Horia Lovinescu
03 iunie 2017, 19:00
Imagine din piesă

Zeul măcelului

de Yasmina Reza
Două cupluri din clasa de mijloc (monotonă) decid să afle (în maniera lor civilizată), dacă pot trece (conciliator) peste bătaia (violentă) dintre băieţii lor. Se poate aceasta, într-o piesă de Yasmina Reza? Sau doar iese la suprafaţă violenţa latentă din propriile lor vieţi?
George Constantin
03 iunie 2017, 19:30
Imagine din piesă

Totul e relativ

de Alan Ayckbourn
O fi greu sa scapi de trecut, când vrei să începi o viaţă nouă? Uşor nu e. Dar mai ales e... de râs. Fiindcă istorioara e scrisă de un maestru care extrage comicul din încurcăturile amoroase a două cupluri de vârste diferite. Iar regizorul Felix Alexa o interpretează în manieră proprie.
Horia Lovinescu
04 iunie 2017, 19:00
Imagine din piesă

Aprilie, dimineaţa

de Mihai Ispirescu
Un nenăscut vrea să afle dacă merită să vină pe lume. In iadul cotidian al lui Ceauşescu. Această comedie neagră a reuşit să fenteze cenzura comunistă. Acum Nottara reia, într-o versiune dramaturgică adaptată, succesul din 1988, testând paradisul zilei de azi.
George Constantin
04 iunie 2017, 19:30
Imagine din piesă

Călătoria

după Constantin Abăluţă
Ce să fie o elice căzută în curtea unui ceasornicar? Semnul eliberarii de frică. Dar când elicea e furată, odiseea căutării ei își duce personajele prin infern. Un bun prilej plin de umor si muzică, de a recupera timpul pierdut. Nu à la Proust, ci à la Urmuz, buzoianul nostru celebru. O călătorie în autobuz, cu vorbele lui Abăluță, în decorul mișcător al Bucureștiului.
Institutul Maghiar, București
07 iunie 2017, 19:30
Imagine din piesă

Cum vă place

de W. Shakespeare
Ce ziceţi de pariul de a juca această cunoscută comedie a marelui Will, doar cu patru actori? O adevărată provocare! Şi totuşi, trupa britanică reuşeşte nu doar să ne atragă în lumea mustind de iubire, muzică şi poezie, a Ardenilor, ci să ne şi distreze. Convingeţi-vă!
Horia Lovinescu
09 iunie 2017, 19:00
Imagine din piesă

Matrimoniale

de Lia Bugnar
Până unde poate merge o femeie cu bani, mai ales când decide să se mărite prin "matrimoniale"? Ce face când descoperă că şi candidaţii se află în situaţii limită? Nişte oameni aflaţi în criză: de bani, sufletească, existenţială sau de identitate, spune regizoarea Diana Lupescu.
George Constantin
09 iunie 2017, 19:30
Imagine din piesă

Somnambulism

de Iaroslava Pulinovici
Ce-ţi rămâne să faci, când descoperi că viaţa ta a fost o minciună? Şi când nici nu mai poţi cere explicaţii: moartea ţi-a răpit partenera. Dacă alegi adevărul, nu devii victima opţiunii tale, într-o lume atinsă de morbul minciunii? Şi nu doar în Rusia premiatei autoare de 29 de ani!
George Constantin
10 iunie 2017, 19:30
Imagine din piesă

Provocări inocente

O poveste foarte simplă
de Maria Lado
O fabulă modernă despre iubire, puterea sacrificiului şi valorile care nu pot fi evaluate material. Mesajul piesei este universal, dar prezenţa "animalelor" şi inspiratele secvente muzicale îl fac atractiv pentru adolescenţii de toate vârstele.
Horia Lovinescu
11 iunie 2017, 19:00
Imagine din piesă

Totul e relativ

de Alan Ayckbourn
O fi greu sa scapi de trecut, când vrei să începi o viaţă nouă? Uşor nu e. Dar mai ales e... de râs. Fiindcă istorioara e scrisă de un maestru care extrage comicul din încurcăturile amoroase a două cupluri de vârste diferite. Iar regizorul Felix Alexa o interpretează în manieră proprie.
Horia Lovinescu
17 iunie 2017, 19:00
Imagine din piesă

Trei nopți cu Madox

de Matei Vișniec
Madox e peste tot, în acelaşi timp. Nu cumva e-un şarlatan? Sau un sfânt? Dar cine l-a adus pe lume pe misteriosul alinător (de suflete)şi îndrumător pe drumul fericirii ? Cine altul decât Vişniec, specialistul en titre al absurdului românesc de secol 21.
George Constantin
17 iunie 2017, 19:30
Imagine din piesă

Opt femei

de Robert Thomas
Iată una din formulele clasice ale intrigilor poliţiste: un grup închis (de femei), din care una (sau mai multe?) “produce” un cadavru. Descoperirea criminalei nu e doar un exerciţiu de logică, ci şi o devoalare, comică uneori, a feţei (adevărate) a familiei burgheze.
Horia Lovinescu
18 iunie 2017, 19:00
Imagine din piesă

Burlaci şi burlăciţe

de Hanoch Levin
A iubi sau a nu iubi? A te-nsura sau a burlăci? Un cuplu merge la culcare în seara de dinaintea nunții... dar îndoielile obișnuite se transformă treptat în întrebări existențiale! Drumurile li se întretaie în vis, pentru a ajunge iar... la somn! E real sau totul este oniric?
George Constantin
18 iunie 2017, 19:30