Site-ul nottara.ro foloseste cookies ca să îţi ofere o experienţă mai placută online. Informaţiile din cookies sunt anonime. Prin continuarea navigării ești de acord cu acest lucru. OK! Vreau detalii
 Acasă  Repertoriu  Program  Public  Artiști  Publicații  Tur virtual  Despre noi

OPINIA SPECTATORILOR


Aşteptăm opiniile dvs. despre spectacolele noastre la adresa de email marketing@nottara.ro. Noi le vom publica, elogioase sau nu, (dar cu o singură condiţie: să fie argumentate şi în limita decenţei), pe site-ul nostru şi în alte materiale de promovare. Iar drept răsplată pentru efortul depus, vom oferi lunar, prin tragere la sorţi, o invitaţie de două persoane, la un spectacol la alegere. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina nostră de facebook şi în publicaţia lunară Veşti şi poveşti.

 

Tristețe și solidaritate pentru un teatru de suflet, Teatrul Nottara

Cristiana Rus a scris cu multă candoare despre Teatrul Nottara pe pagina oficială de Facebook a teatrului. Mesajele ei sunt mai mult decât bine primite.  ”Este atât de trist ce se întâmplă! Nottara este teatrul meu de suflet pentru ca prin el au trecut și s-au format actori uriași și ștacheta  calității s-a menținut ridicată sub orice directorat. Cred că mulți vă iubesc și dacă vă hotărâți să închiriați alte săli pentru spectacolele vostre și veți mări puțin prețul biletelor ca să acoperiți aceste costuri spectatorii vor întelege situația și, de dragul vostru, vor veni în orice condiții”

Tot pe pagina de Faceebook, Alin Horia, și-a exprimat solidaritatea pentru toată ”familia” Teatrului Nottara pe care o descrie ca fiind ”minunată”.

”Suntem alături de Teatrul Nottara și de cei care fac parte din această echipă minunată, actori, personal tehnic, personal administrativ, etc și vom susține orice acțiune făcută pentru a ajuta într-un fel sau altul acest teatru !"

 Vă mulţumim!

 

 Doamna Daniela Căldăraru despre spectacolul Vestul singuratic, de Martin McDonagh

„Felicitări pentru alegerea făcută de managementul teatrului de a monta o piesă ca aceasta. Excepţional jocul actorilor, o mare revelaţie Florin Piersic jr. (nu l-am văzut niciodată într-un rol de compoziţie). Vlad Zamfirescu nu surprinde, este ca de obicei spectaculos în cinismul lui, este suficient să fie în distribuţie şi succesul spectacolului este asigurat.

Un spectacol care-ţi creează senzaţii extrem de puternice, chiar dacă deloc plăcute, un joc extrem de modern al actorilor, complex.... Un spectacol de artă, nişte recitaluri actoriceşti de excepţie. Pentru mine este cel mai provocator spectacol bucureştean şi cel mai bun spectacol al Teatrului Nottara din ultimii 10 ani. Acesta este nivelul de calitate pe care trebuie să-l menţină.

Bravo regizorului, actorilor, dar şi managementul teatrului (pentru că poate fi un risc să montezi un spectacol atât de vulgar şi violent). Pentru mine, a fost absolut spectaculos! Mulţumesc!”