Site-ul nottara.ro foloseste cookies ca să îţi ofere o experienţă mai placută online. Informaţiile din cookies sunt anonime. Prin continuarea navigării ești de acord cu acest lucru. OK! Vreau detalii
 Acasă  Repertoriu  Program  Public  Artiști  Publicații  Tur virtual  Despre noi

REGULAMENT


Pentru asigurarea confortului spectatorilor din sala de spectacole, nu este permis accesul copiilor cu vârsta  mai mică de 6 ani, precum şi a animalelor de companie.

În cazul excepţional în care, din diverse motive, un actor este indisponibil, Teatrul Nottara îşi rezervă dreptul de a face modificări în programul săptămânal al reprezentaţiilor.

Accesul în sala de spectacol este permis numai până la ora de începere a reprezentaţiei sau la pauză (dacă spectacolul are pauză).

Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora indicată pe tichet nu dă dreptul la returnarea contravalorii acestuia sau la utilizarea pentru o reprezentaţie ulterioară.

Din respect pentru artişti şi pentru a evita eventualele situaţii neplăcute, vă rugăm să fiţi punctuali şi să nu folosiţi telefoanele mobile pe durata desfăşurării reprezentaţiilor; de asemenea, este interzisă folosirea, în sălile de spectacol, a aparatelor de fotografiat, precum şi a celor de înregistrat, audio sau video.

 

REGULI APLICABILE IN CAZUL ANULĂRII SPECTACOLELOR

1. În cazul în care plata a fost efectuată la agenţia de bilete, spectatorii îşi vor putea recupera suma de bani care reprezintă contravaloarea biletului cumpărat de la casierie, începând cu data anulării spectacolului.

2. În cazul în care plata a fost efectuată cu cardul, suma de bani reprezentând contravaloarea biletului cumpărat va fi returnată în contul spectatorilor în termen de maximum 60 de zile de la data anulării spectacolului.

3. În ambele ipoteze, spectatorii vor putea opta fie pentru a folosi biletul la viitoarea reprezentaţie a spectacolului anulat, fie va solicita un nou bilet la o altă reprezentaţie din repertoriul teatrului, spectacol pentru care mai există bilete disponibile la momentul solicitării.

4. În niciuna dintre variantele de plată enunţate mai sus, spectatorii nu vor putea să solicite recuperarea sumei de bani care reprezintă contravaloarea biletului cumpărat, în cazul în care aceştia nu se prezintă la data şi ora stabilite pentru respectivul spectacol, chiar şi în situaţia în care aceştia îşi anunţă, după cumpărarea biletului, intenţia de a nu mai viziona spectacolul.

5. De asemenea, recuperarea contravalorii biletului cumpărat nu va mai putea fi posibilă pentru acei spectatori cărora nu li s-a mai permis accesul în sală din cauza întârzierii. Aceştia au obligaţia de a fi prezenţi în sală până la ora de începere a reprezentaţiei, precizată pe bilet.